Reconeixement Slow Food Educa a l’Escola Pia de Sitges i de Vilanova

L’Escola Pia de Sitges i L’Escola Pia de Vilanova han estat reconegudes com a “Escola amb projecte psicoeducatiu Km0-Slow Food Education Network”, un reconeixement atorgat per la comunitat Slow Food Educa Catalunya. Totes dues escoles estan implementant el projecte “L’arca del gust: l’escarola perruqueta”, en què l’alumnat planta, cuida, cull, cuina i degusta aquesta verdura, i el projecte “Cultura Emprenedora Escolar Gastronòmica”, l’objectiu del qual és fer most, melmelades i bastonets amb aliments de proximitat per vendre’ls a final de curs al mercat Cueme.
L’acte va tenir lloc dilluns 16 d’octubre al Citilab de Cornellà. En Roger Soler i la Noemí Sánchez van recollir els seus respectius diplomes de la mà de la Mònica Torres, docent de l’Escola Pia de Sitges i una de les fundadores d’Slow Food Educa.