L’alumnat de 5è ha visitat aquesta setmana el Celler Can Suriol, al barri de Grabuac (Font-Rubí). L’objectiu d’aquesta sortida que inaugura el curs ha estat poder veremar a les vinyes de Can Suriol i conèixer de primera mà el procés de fer most i de fer vi. Han pogut trepitjar el raïm, han tastat diferents tipus de most i també han visitat la zona de la pasteuritzadora que n’assegura el bon estat.
Aquest projecte s’emmarca en una nova col·laboració entre Slow Food Educa i l’Escola Pia de Sitges. Slow Food Educa és pionera a introduir a les escoles la cultura emprenedora a través d’un producte gastronòmic de proximitat, en aquest cas el most. Al llarg del curs, i prenent com a punt de partida la sortida a Can Suriol, l’alumnat de 5è treballarà els diversos àmbits de l’emprenedoria a través d’una cooperativa escolar, que farà èmfasi la coneixença de la cultura de les vinyes, del vi i del most en nostre entorn més immediat.



