Explica la llegenda que temps enrere hi havia infants que tenien pànic als llibres, a gaudir d’una lectura i que no tenien capacitat per imaginar històries trepidants. Fins i tot, deien que només veure un punt de llibre, n’hi havia que queien rodons a terra.

A l’escola, hem volgut desmuntar aquesta contarella i demostrar que els nostres menuts ( i no tan menuts) s’ho passen pipa endinsant-se en el món lector.

Fa uns dies, vàrem celebrar a l’escola LA SETMANA DE LES LLETRES, dies en què l’alumnat del centre va reafirmar el seu gust per la lectoescriptura. Durant la setmana, es varen fer activitats vinculants amb aquest esdeveniment i per i no n’hi hagués prou… Sant Jordi va caure en divendres! Així doncs, vàrem poder fer una cloenda magnífica on els Jocs Florals, tallers, manualitats, sortides pel poble, les gimcanes literàries i d’altres varen adoptar un paper vital durant el dia. Les nenes i els nens de l’escola van estar elaborant produccions durant la setmana per poder compartir-les a la diada. Alguns cursos, van participar en els Jocs Florals on es valoraven les creacions de prosa i poesia.

A continuació, us deixem amb algunes imatges d’aquest dia tan especial per nosaltres: