Aquesta setmana ha estat el torn de Taekwondo, Skate i Anglès. Iniciem els grups d’aquestes extraescolars que compleixen les noves restriccions  de la RESOLUCIÓ  SLT/436/2021, de 19 de febrer, publicada pel PROCICAT que permeten fer-les a les escoles amb un màxim de 6 alumnes o respectant els grups bombolla.

Tots aquests canvis constant, estan afectant molt a les extraescolars, ja que les realitats d’aquestes combinades amb les mesures que s’han de prendre, dificulten, inclús impossibiliten en molts casos, la realització d’aquestes.

Però la il·lusió és l’últim que hem de perdre, i de mica en mica anem fent passets perquè els nostres infants i joves puguin gaudir i complementar el seu aprenentatge amb aquestes activitats que ells mateixos trien fer. Són activitats lúdiques, motivadores, enriquidores, on creen vincles especials, estimulant relacions i promovent sentiments positius per ells mateixos. Tot això fa que a l’Escola no deixem de treballar per trobar fórmules màgiques que ens permetin anar activant més extraescolars i més grups.