La setmana del 23 al 27 de maig vam celebrar a l’escola la setmana solidària FES+.

La setmana solidària FES+ vinculada a la FES (Fundació Educació Solidària), té per objectiu sensibilitzar l’alumnat en termes de desigualtats, risc d’exclusió social, justícia, diversitat cultural i pau. Al llarg de la setmana s’han fet diferents activitats des de la tutoria i tallers especialitzats treballant aquests temes.

A 3r de Primària ens ha visitat Àngels Doñate de la FES i hem continuat l’agermanament amb les Escuelitas de Mèxic, recreant-les a petita escala a l’escola, seguint les seves pautes de jocs dinàmics, de taula i “tareas”.

A 6è de Primària l’Àngels ha estat la tallerista del taller de Constructors de Pau: hem parlat de què és la pau, com contruir-la i quin elements i personatges són importants en aquest gran repte que tenim.

A 4t ESO, acompanyats de la periodista mexicana exiliada a Barcelona Paulina, han parlat de la llibertat d’expressió i de les difícils situacions que la manca d’aquesta genera concretant a l’àmbit periodístic, en algunes zones del planeta i en el cas de Paulina a Mèxic.

Hem acabat la setmana amb una gran festa on l’alumat i les famílies ha entrat a l’escola per ser solidaris i gaudir de tallers i d’un ambient inspirat en Mèxic. Els diners recollits aniran íntegrament als projectes educatius d’inclusió d’infants i joves d’Educación Solidaria en las Californias (contrapart de la FES a Mèxic). Hem aconseguit entre tots 702€! Gràcies per fer-ho possible!!

Us deixem un recull de fotografies d’aquesta preciosa i engrescadora setmana! Seguim Fent +!