Ens trobem a l’inici d’octubre i això significa que  ens disposem a tancar la quarta setmana acadèmica d’aquest nou curs 20/21! Tenint en compte el context social que estem vivint, creiem adient donar èmfasis a la notícia d’avui. 

… i és que no n’hi ha per menys, l’alumnat d’infantil i primària de l’escola ha estat treballant de valent per adaptar-se a aquest curs tan peculiar. Menuts i grans han demostrat tenir unes ganes enormes de tornar a l’aula i, malgrat que no ho hagin tingut pas tan fàcil com altres anys, veiem com segueixen amb les activitats i tasques que donen forma al seu desenvolupament individual i col·lectiu. 

Així doncs, volíem compartir unes línies amb vosaltres perquè coneguéssiu com hem passat aquestes primeres setmanes. Vàrem iniciar el curs amb activitats de cohesió de grup i coneixença per facilitar la tornada a l’escola. En un tancar i obrir d’ulls ja ens trobàvem, de nou, aprenent noves coses fascinants i fent-ho de la millor manera… Trobant-se a un mateix i de forma cooperativa. Arrenquem, així, el nou curs amb  molta il·lusió i ganes de mostrar-vos tot allò que ha anat succeint a l’aula. Des de l’aprenentatge cooperatiu fins al treball sistemàtic.

No cal donar més motius per dir un sincer: FELICITATS! Si, si… cal felicitar els alumnes, famílies, associacions, personal de l’escola, equip docent i a l’ajuntament per fer que tot plegat rutlli! 

Tot seguit, us deixem amb algunes imatges d’aquestes primeres setmanes: