Gairebé 300 donacions solidàries. Aquest és el balanç de la campanya de recollida de productes d’higiene i neteja organitzada entre l’Escola Pia de Sitges, l’AFA i Càritas per tal d’ajudar a les famílies més necessitades de la població. 

Entre d’altres s’han recollit una vuitantena de papers higiènics; un centenar de productes de gel de bany i xampú; mig centenar de tubs de pasta de dents; una desena de paquets de tampons i compreses i una trentena d’envasos de detergent per netejar la roba.

Com en els darrers anys, els alumnes de 3r d’ESO han estat els encarregats de liderar la campanya. D’una banda han anat classe per classe de l’escola a explicar l’iniciativa. I de l’altra  s’han responsabilitzat de la recollida, realitzada entre els dies 11 i 21 de març, i de l’emmagatzematge dels productes en diverses caixes. 

Cada matí (a les vuit i a les nou) i les tardes de dilluns i dimarts (a les tres), l’alumnat de tercer curs de secundària ha anat recollint totes les donacions que han anat portant les famílies i els joves del centre.  Tot el material serà donat a Càritas Sitges en els propers dies.