Del 3 al 12 de novembre la nostra escola va acollir setze alumnes americans de la Pennsbury High School, del districte de Pennsbury de l’estat de Pensylvania. Es tracta d’una escola de secundària molt prestigiosa de la zona pels seus bons resultats acadèmics. Han estat dotze alumnes i quatre famílies d’acollida de 1r de Batxillerat qui han ofert les seves llars durant els dies en què ens han visitat. Els seus professors acompanyants, el Matthew i la Betsy, també van ser acollits per professorat de l’escola.

Els alumnes americans van ser rebuts per l’alcalde de la vila, van participar en diverses classes de l’escola per conèixer el nostre sistema i van fer excursions a la ciutat de Barcelona, Girona i Figueres. Per completar l’intercanvi, els nostres alumnes de 1r de Batxillerat viatjaran als Estat Units del 8 al 21 d’abril del 2019.

Aquest intercanvi s’emmarca dins dels projectes internacionals de l’Escola Pia de Sitges, els quals tenen com a objectiu tant la pràctica de les llengües estrangeres com el creixement personal dels nostres alumnes gràcies al treball en valors com la convivència, el coneixement d’altres cultures i el respecte a les diferències.