El final del casal ja ha arribat!

Acabem amb un somriure d’orella a orella i amb moltes aventures per explicar. Durant aquestes 5 setmanes de casal ens hem envoltat d’amistat, de generositat i de moltes joguines fetes amb les nostres mans! I ja sabeu que hem rebut visites molt especials! La Fada de les Joguines, quan venia a visitar-nos, ens omplia de màgia. I les seves companyes la Zebra i l’Unicorn ens feien encàrrecs que ens han divertit molt! I no només això. Hem conegut joguines de tot el món com el Mikado que prové de la Xina i del Japó. Això si.. Entre joguina i joguina…remullada, que és estiu i fa molta calor!!!

Marxem molt feliços. El casal ha estat un espai per veure’ns els uns amb els altres després de tants mesos trobant-nos a faltar.

Volem donar les gràcies a tots i totes! Des dels més petits fins els més grans, perque s’han adaptat molt bé a totes les mesures de prevenció i d’higiene.

Des de tot l’equip volem fer un agraïment especial a totes les famílies que des del primer dia han col·laborat perquè aquest any el casal fos possible. Gràcies!!!

Marxem amb un somriure enorme i amb el cor ple d’experiències molt positives.

Us desitgem un molt bon estiu i que gaudiu de les vacances que us mereixeu!

Fins l’estiu vinent!