Aquest segon trimestre, a l’àrea de plàstica, hem engegat el curs amb la Festa de les Arts, tant a cicle mitjà com a cicle superior, amb el tema La Petjada.

Com a tot procés creatiu, primer observem diferents tipus de petjada, la relacionem amb els propis coneixements, experiències, idees, emocions… i reflexionem sobre les moltes maneres que tenim d’entendre-la, més enllà de la simple definició del diccionari.

Així doncs, ens hem adonat que la petjada és única i original de cadascú; que podem deixar marca en els altres, tan bona com dolenta; que pot ser un camí a seguir, encara que aquest no sempre sigui recte o un conjunt de persones que s’agrupen i formen la identitat d’un poble.

Algunes petjades no perduren i el vent se les emporta i d’altres es fossilitzen. D’altres són accions que fem i deixem al nostre planeta i que afecten el nostre futur.

Ara, estem endinsats en l’expressió d’aquestes idees i experimentant amb diferents tècniques proposades o lliures per transmetre pròximament el nostre parer.