La passada setmana vam celebrar la setmana FES+, on l’alumnat i professorat van participar d’activitats de sensibilització sobre la diversitat, les desigualtats socials i les problemàtiques de les migracions, especialment a Mèxic, qüestions a les quals es mira de donar resposta des dels projectes escolapis amb què estem agermanats en aquest país. En acabar aquesta setmana d’activitats, el divendres 28 de maig al pati de l’escola, vam realitzar uns tallers que ens van apropar a la cultura de Mèxic.

Al llarg de la setmana vam gaudir de diverses exposicions per l’escola i activitats de reflexió que es van preparar.

Divendres, com a cloenda final, hi va haver tallers variats de pintar alebrijes, màscares mexicanes, construcció de pinyates, realització de diademes a l’estil Frida Kahlo i estampació mexicana, que van omplir de solidaritat, colors i alegria el pati de l’escola.

Els diners recollits aniran als programes educatius i comunitaris en colònies vulnerables de Mèxic recolzats per la Fundació Educació Solidària (FES), d’Escola Pia de Catalunya (contrapart mexicana Educación Solidaria en las Californias AC).

Moltes gràcies a tothom que va participar!!!