Després d’un any inactiu, aquest gran esdeveniment ressorgeix amb molta empenta per fer-nos gaudir, de nou, d’un bon espectacle. La Cantània d’enguany s’està realitzant a l’auditori de Barcelona durant aquests dies i  el torn de la nostra escola va ser dimarts passat.

Diferents escoles de la província de Barcelona han estat preparant durant dos anys aquest sensacional concert cooperatiu, atès que la covid-19 no ha permès dur-ho a terme abans. Així doncs, la classe de paper i els jocsmer25 porten a les seves espatlles una bona pila d’assajos, dirigits per la nostra excepcional professora de música, Marta Carbonell. La data havia arribat per fi i ens sentíem preparadíssimes i confiades, fet que va propiciar gaudir encara més d’aquest moment.

L’alumnat de cinquè van poder viure un moment molt especial, al compartir diferents cançons i coreografies amb més de 300 alumnes d’altres col·legis. L’ambient de l’auditori era espectacular i tant alumnes com famílies varen presenciar una exhibició harmònica de cant sense precedents!

A continuació, us deixem amb algunes imatges d’aquesta diada: