En el marc de l’itinerari d’aprenentatge, l’alumnat de 1r d’ESO ha fet una visita al Planetari Municipal del Guinardó i al Parc Güell de Barcelona, per fer un joc de pistes i descobrir l’arquitectura de Gaudí. Al planetari, hem seguit descobrint els secrets que tenim a la vista i que, mica a mica, anem aprenent al llarg d’aquest itinerari d’aprenentatge. Us anirem explicant-ne més coses.

L’alumnat de segon està iniciant el seu itinerari de sobre les migracions: “Amb la vida a les butxaques” que, amb la col3laboració de la Fundació Educació Solidària ens porta a descobrir una realitat que tenim molt a prop i molt lluny alhora.

I l’alumnat de 3r d’ESO està acabat el seu itinerari sobre la química on també hem descobert que darrera les coses més quotidianes com ara l’aigua o el menjar, hi ha tot un món d’àtoms i molècules que ens expliquen perfectament què passa i per què.

Continuem aprenen amb el projecte Summem de manera que treballem els continguts de sempre amb maneres de treballar diferents que ens ajuden a entendre millor el món que ens envolta.