Amb la iniciativa d’Escola Verda, aquesta setmana hem portat a terme diferents accions sobre la Setmana Bio. Un bon moment per donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques, l’etiquetatge i l’embalatge dels productes, i així conscienciar l’alumnat sobre la importància dels bons hàbits alimentaris. Del 14 al 22 d’octubre, al llarg de diferents moments hem reflexionat i posat en valor els petits gestos que poden ajudar-nos a fer del nostre planeta un espai més sostenible.
Per complementar la proposta i aprofundir en els beneficis dels aliments ecològics, hem compartit amb l’alumnat més gran de l’Escola una sèrie de vídeos. Us convidem a veure’ls.
- Requisits per ser ecològic: https://www.youtube.com/watch?v=SjYgZsPRG6g
- Restriccions additius: https://www.youtube.com/watch?v=Nv10Nl9sFCA
- Qualitat dels productes ecològics:https://www.youtube.com/watch?v=YYs-fzHc_B4
- Ramaderia ecològica: https://www.youtube.com/watch?v=RPF1tdbkYHo
- Reciclatge en la producció ecològica:https://www.youtube.com/watch?v=y-RDXd-KYDc
- Denominació Eco-Bio-Orgànic: https://www.youtube.com/watch?v=YxtYFjuZiIk
- ús de fitosanitàris: https://www.youtube.com/watch?v=mt8A6sbaLHA
- 10 elements de l’agroecologia= diversitat: https://www.youtube.com/watch?v=xO3Xt6Rzs7A