L’Escola Pia de Sitges  participa al projecte Erasmus per a Secundària amb cinc escoles europees més. Les escoles participants són d’Alemanya, Dinamarca, Islàndia, Holanda i Hongria. El projecte s’anomena Inclusion through Art and Media IAM i consistirà en treballar diferents temes relacionats amb el concepte inclusió. Inclusió i migració, inclusió digital, inclusió escolar, inclusió i participació  ciutadana i inclusió i gènere . A cada meeting desenvolupar en un d’aquests temes  i acabarà amb una exposició o acte artístic  elaborat per a tot l’equip d’alumnes dels diferents països.
El passat mes de novembre la nostra escola va ser l’amfitriona encarregada d’organitzar la trobada. Ens van visitar 26 alumnes estrangers que van ser acollits per famílies i alumnes de 1r i 2n de batxillerat.
Durant una setmana van realitzar diferents visites a entitats que treballen per la inclusió vinculades a l’Escola Pia a Barcelona, van treballar als tallers artístics de la Sònia Elvira, la Charlotte i l’artista local Anna Monzó i finalment va realitzar una instal·lació en els carrers de Sitges inaugurada pel regidor de Cultura de la vila.
Aquest curs participen 12 alumnes de 1r de batxillerat que viatjaran a dos trobades, al gener a Holanda i al març a Hongria.