El passat dijous 2 de març, les nenes i els nens d’I4 van fer una excursió a Can Girona. Allà, els hi esperava el Sergi, el pagès que conrea aquelles terres. El Sergi ja era una persona coneguda, ja que, prèviament els havia ensenyat com plantar les escaroles perruquetes a l’hort de l’escola. Així doncs, el motiu d’aquesta sortida era ampliar coneixements de la vida del camp: observar com és un hort gran, quines hortalisses i verdures es poden plantar i quina és la feina del pagès.
Nens i nenes van poder gaudir d’un matí ben interessant: caminar pels marges, pujar al tractor, observar formes i colors, tocar diferents textures, olorar els productes de la terra…
Aquesta activitat forma part de la seqüència programada dins l’Itinerari d’Aprenentatge “L’escarola perruqueta”, un projecte que apropa els infants a l’entorn proper, tant a la natura com a la cultura culinària, potenciant, alhora, hàbits d’alimentació saludables. Tanmateix, la curiositat per l’entorn ajuda a establir relacions que promouen el raonament científic i matemàtic tot desenvolupant el respecte pel món que ens envolta.

MÉS FOTOS