Des de l’inici del mes de març, els alumnes de 6è de Primària d’Escola Pia Sitges estan més que emocionats per participar en el repte Health Guardians 2030, un projecte educatiu promogut per la Fundació Pfizer que té com a objectiu sensibilitzar sobre l’impacte de la investigació en Salut i la importància de la prevenció per al benestar de les persones, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

Els nostres estudiants seran, durant dos mesos, els nous Guardians de la Salut, equips de treball que hauran de fer front a diversos reptes que posaran a provar les seves competències científiques i tecnològiques per a salvar la humanitat i trobar a temps la cura per a una nova i perillosa pandèmia.

Per fer-ho, hauran d’identificar patologies, resoldre reptes lògics, documentar-se, aprendre nous conceptes científics, desplegar la seva creativitat tècnica i fins i tot parlar per videoconferència amb destacats experts internacionals!

Quines solucions seran capaços d’imaginar en aquesta lluita contra el temps? Quins seran els projectes millor valorats? Haurem après les valuoses lliçons del passat per a estar millor preparats en el futur?

La solució és ara, a les seves mans.