Volem compartir amb vosaltres l’esdeveniment solidari d’aquest mes de maig. Hem canviat el format del Berenar Solidari i enguany celebrarem la Setmana FES+, on l’alumnat i professorat participaran d’activitats de sensibilització sobre la diversitat, les desigualtats socials i les problemàtiques de les migracions, especialment a Mèxic, qüestions a les quals es mira de donar resposta des dels projectes escolapis amb què estem agermanats en aquest país. Per acabar aquesta setmana d’activitats, divendres 28 de maig a les 17.30h al pati de l’escola, realitzarem uns tallers que ens aproparan a la cultura i la gastronomia de Mèxic.

Com podreu veure a l’arxiu adjunt, gràcies a diferents col·laboracions, tindrem tallers diversos per gaudir i aprendre a l’aire lliure: màscares mexicanes, diademes mexicanes, alebrijes, estampació amb segells, pinyates, construcció d’«altarcitos» i cuina (online). Així mateix trobareu un espai de venta d’artesaniaEls tallers tenen una duració aproximada d’1h.

D’aquesta manera donarem a conèixer part de la riquesa de la societat mexicana i els beneficis que aconseguim aniran íntegrament destinats als programes educatius i comunitaris en colònies vulnerables de Mèxic recolzats per la Fundació Educació Solidària (FES), d’Escola Pia de Catalunya (contrapart mexicana Educación Solidaria en las Californias AC). Podeu consultar els programes al seu web.

La donació recomanada per a cada taller és de 4€. Es pot donar pel web de l’escola a «inscripcions a activitats», en efectiu o targeta a secretaria amb antelació, o aquell mateix dia, en efectiu o targeta.

Per la situació pandèmica les places són limitades i és necessària fer inscripció prèvia a través del formulari adjunt que també trobareu al web. Seguirem les pautes establertes de seguretat de la pandèmia i per aquest motiu les famílies no podran entrar a l’escola.

La vostra col·laboració és més necessària que mai. Gràcies per avançat!