Setmana solidària FES+ 2024 

La setmana vinent és la setmana FES+, setmana solidària sobre les desigualtats al món i els joves i infants en risc d’exclusió. Enguany els beneficis aniran destinats als projectes de colònies per a joves i infants a Mèxic en llocs vulnerables, de la Fundació Camins d’Escola Pia de Catalunya (presentació amb més informació enllaçada). 

En què consisteix la setmana FES+? 

Sensibilització

Durant aquesta setmana alumnat i professorat participaran d’activitats de sensibilització sobre la diversitat, les desigualtats socials i les problemàtiques de les migracions, especialment a Mèxic, qüestions a les quals es mira de donar resposta des dels projectes escolapis amb què estem agermanats en aquest país. 

Recaptació

  1. Festa solidària FES+: divendres 24 de maig de 17 a 19h al patis de l’escola: L’entrada a l’espai de la festa és lliure (adjuntem el cartell). Amb el donatiu recomanat de 8€ el participant obtindrà la lanyard solidària FES+ i podrà fer tots els tallers solidaris inspirats en Mèxic que vulgui durant la tarda. Hi haurà servei de barra, ambientació i botiga solidària. 
  2. Lanyards solidàries FES+ (3€/u): les vendrem a les entrades i sortides de l’escola al llarg de la setmana o a secretaria. 

Us animem a participar, col·laborar i promocionar la festa (oberta a tot el poble!). La vostra col·laboració és molt necessària. Gràcies per avançat i… FES+! 

Rebeu les nostres més cordials salutacions, 

Equip d’Acció Social i AFA