Després de l’experiència participant de l’estada a Holanda en el marc del Projecte Escolar Erasmus, alguns dels alumnes participants ens han fet arribar les seves valoracions. Per endavant, la nostra felicitació a tots i totes les participants.

Carla Colomer: Quin és el millor record que te’n portes de l’Erasmus a Holanda?
“El record que m’emporto a casa d’aquest Erasmus és el vincle que hem format entre tots els alumnes. A través de les activitats programades per l’escola ens hem conegut tots una mica més i hem creat noves amistats. M’ha agradat molt conèixer a gent d’altres països i poder mantenir el contacte amb ells”.
Martina TerolRecomanaries a d’altres companys aquesta experiència? Per què?
“Jo sí que recomanaria aquesta experiència a tots els companys i alumnes! Perquè considero que amb aquest Erasmus he après moltes coses, no només a nivell acadèmic, sinó també en l’àmbit personal. I a més, ho recomanaria perquè he disfrutat molt de tots els moments que han format aquest Erasmus, i m’emporto un munt de bons records, que sens dubte repetiria molts cops més!”
Adrià Ferrer:  Què has après del teu projecte Erasmus?
“El que he après personalment del meu projecte Erasmus ha sigut descobrir i entendre novs costums de Holanda,  Alemanya i Dinamarca. També  d’estar les 24h parlant i escoltant anglès. Per mi ha estat un projecte que m’ha ensenyat moltes noves coses”.

Clara Valero:  Quin ambient has viscut aquests dies compartint treball amb nois i noies d’altres centres europeus?

“He viscut en un ambient molt acollidor i agradable, en el que he pogut aprendre de la resta de companys i veure que en veritat tots ens assemblem molt”.
Arnau Fericgla : Si haguessis de destacar 5 idees de la teva experiència i resumir-les en una paraula, quines cinc paraules destacaries?
“Per descriure l’experiència utilitzaria les següents paraules: Convivència, Diversió, Aprenentatge, Únic i Inolvidable