Les videoconferències són encara ben vives a l’escola, en tots els cursos i matèries! Volem compartir amb vosaltres les trobades d’anglès online amb l’alumnat de segon i tercer de primària d’aquesta setmana i és que, aquestes estones han donat molt de sí!

Els Hàmsters i les Formigues de 2n de Primària han estat dibuixant a partir de les shapes ( formes) tot seguint les instruccions, pas a pas, en anglès de la mestra. S’ha fet la màgia quan les formes s’han convertit en animals, els quals han après a dibuixar i ara ja són a punt por pintar!

Els nens i nenes de 3r de Primària han fet una activitat sobre els five senses ( 5 sentits) tot experimentant gustos, sorolls, etc. Ens ha permès aprendre nou vocabulari i sobretot adjectius per descriure els sabors o les qualitats dels objectes o dels sons. Hem gaudit d’una bona estona i estem molt contents de , tot i la dificultat de l’idioma i de la tecnologia, veure com participen els nens i nenes i veure les seves mans ben amunt a punt per fer speaking!

Us deixem unes imatges i us felicitem pel vostre esoforç alumnes. Seguim!