Set dels nostres estudiants de 1r de Batxillerat, acompanyats per dues professores del centre, estan passant una setmana a Alatri (Itàlia), amb motiu de la celebració del projecte Meeting Erasmus+.

El passat 12 de gener van arribar a Roma, on van poder gaudir d’alguns dels seus racons més turístics. Després van viatjar fins a Alatri, a uns vuitanta quilòmetres de la capital, on hi ha l’escola organitzadora.

Aquesta vegada els alumnes participants en el Meeting Erasmus+, inspirant-se en la novel·la Pompeia de Robert Harris, estan treballant temes que continuen vigents: la corrupció, el rol de la dona en la societat, l’esclavitud, el multiculturalisme, la natura i la tecnologia, i la mort com a espectacle. L’objectiu final de l’estada a Alatri és la creació de diferents espectacles teatrals que seran representats en diversos racons històrics de la ciutat.

L’ Erasmus+ està programat dins un projecte multilateral que aplega sis escoles de diversos països europeus i té una durada de dos cursos (2017-2019). L’any passat, l’Escola Pia de Sitges en va ser l’amfitriona i el tema tractat va ser el disseny. Després d’Alatri, el proper Erasmus+ tindrà lloc a Mark (Suècia).