El passat dimecres a la tarda vam celebrar el Diverbocata en un format ben diferent al que estàvem acostumats però n’estem molt contents del resultat!

Aquesta vegada van participar tots els cursos de primària i el primer cicle d’ESO i vam estar Connectades. Vam fer una videotrucada amb els diferents grups de tots els cursos i Àngels Doñate, responsable dels projectes de Mèxic de Fundació Educació Solidària, des d’una de les classes que li servia de «plató». L’Àngels els va explicar el context on treballa la fundació a Mèxic, el perquè i com dels projectes, les Escuelitas de Tareas i, per tant, li va donar sentit al què realment estàvem fent aquella tarda del Diverbocata.

Després de la xerrada, els diferents grups van elaborar els seus entrepans creatius i divertits a l’aula.

Els grups confinats no es va quedar creuats de braços! Van crear el Diverbocasa, i des de casa van fer l’activitat, éssent partíceps com un grup més d’aquest esdeveniment solidari malgrat la distància!

El projecte va arribar més enllà i l’alumnat de P5 també va treballar amb els seus mestres el perquè del Diverbocata i les Escuelitas de Tareas de Mèxic i van crear uns dibuixos ambientats en l’ocasió ben bonics.

Dimecres es van recollir 656,16€ però la guardiola solidària continuarà uns dies a secretaria per si algú encara vol fer la seva aportació. Aquests beneficis van íntegrament destinats a Fundació Educació Solidària (Educación Solidaria de las Californias AC).

Volíem agrair l’ajuda de l’AFA que va col·laborar tant amb l’aportació dels ingredients bàsics com en la logística i l’organització.

Com ens va dir l’Àngels a la xerrada: «A Mèxic diuen: Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo. Com estem fent avui». Moltíssimes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!