A infantil, ja fa dies que han iniciat el projecte de “Descobrim mons”, però tot just ara han estrenat un dels objectius principals d’aquesta dinàmica: potenciar la relació amb companys de diferents edats i ampliar els vincles i lligams amb companys d’altres cursos.

“Descobrim mons” formula la idea de la descoberta de l’entorn a partir de petits reptes que es viuen des de la manipulació d’objectes i des de la interacció amb els altres. Cada nena o nen escull l’espai (el món) on vol jugar durant tres dies consecutius i on plantegen hipòtesis, suggereixen canvis d’acció i sintetitzen els petits aprenentatges que es construeixen en equip.

Cadascú canvia de món cada setmana i cada món proposa nous reptes amb materials diferents quan ja tothom ha participat de la mateixa dinàmica. Els mons són: “Llum i foscor”, “La ciutat i els oficis”, “L’experimentació”, “La construcció” i “La imaginació”.

L’experiència encoratja els infants a expressar-se, a estructurar-se, a imaginar… des d’una proposta significativa i enriquidora on s’aprèn dels altres i amb els altres.

FOTOS DE DESCOBRIM MONS