El divendres passat, 29 de gener, vàrem celebrar el DENIP a l’escola! Per nosaltres és un esdeveniment molt important, atès que en aquesta diada es visibilitzen valors que, creiem, són fonamentals i bases per la construcció de qualsevol escola.

Enguany, ens hem hagut d’adaptar al context social que estem vivint. És per això que malgrat no poder realitzar l’acte com estàvem acostumats fins ara, hem volgut persistir en dur a terme aquesta festivitat.

L’equip de Pastoral de l’escola va treballar de valent per poder organitzar un acte a l’alçada d’una celebració estel·lar: es va fer difusió viral mitjançant una retransmissió per diferents canals de comunicació, l’escola es va vestir per l’ocasió decorant l’espai amb la temàtica del dia, vàrem comptar amb la intervenció del regidor d’Educació de Sitges, en David Martínez, i el més important… vàrem aconseguir que tot l’alumnat del centre en fos partícip!

Per aquest motiu, ens il·lusiona poder compartir amb vosaltres algunes imatges d’aquesta jornada i un vídeo que recull els seus moments més significatius: