La setmana passada vàrem celebrar a l’escola una de les festivitats més esperades de l’any: EL CARNAVAL!

Enguany, comptàvem amb uns quants hàndicaps… i és que no podíem realitzar la tradicional rua, on exhibim les nostres disfresses pels carrers del poble. Tot i això, l’ambient de voler gaudir d’aquest esdeveniment de sàtira i lluentons no ha pas minvat. És per això, que des de dilluns 8 de febrer els nens i nens del centre van començar a venir a l’escola amb consignes ben divertides.

Dilluns van portar una cosa divertida al cap: perruques, gorres, diademes i llacets van ser els protagonistes del dia.

Dimarts un complement amb gràcia al coll: les corbates, corbatins i collarets van guarnir d’elegància i disbauxa les nostres aules.

Dimecres era el torn de les cames… tocava venir amb quelcom diferent de la part de baix. Un mitjó de cada, espardenyes de colors, faldilles ben acolorides i pantalons de pijama van estilar-se aquell dia.

Dijous ens vàrem disfressar d’allò que ens fes més il·lusió. La comunitat educativa del centre es van transformar en uns autèntics nadons.

Divendres, per fi el dia de la nostra esperada rua. Aquest dia va transcórrer amb normalitat fins a l’hora de dinar. A partir de la tarda, les classes es van convertir en sales de ball, de joc i de gresca! La temàtica de l’escola va ser “M’agrada la música” i cada curs va fer seva aquesta frase elaborant una disfressa relacionada amb coses musicals.

Seguidament, us deixem algunes fotografies d’aquesta setmana. Esperem que hàgiu pogut gaudir d’aquest Carnaval tant com nosaltres!

VISCA EL CARNAVAL!