1r premi d’Ètica i Ciència de la Fundació Víctor Grífols i Lucas a l’itinerari d’aprenentatge de 2n d’ESO Amb la vida a les butxaques.

Estem molt contents de compartir amb tota la comunitat educativa,  que el dilluns 27 de febrer, la nostra Escola va rebre  el 1r premi d’Ètica i Ciència de la Fundació Víctor Grífols i Lucas per  l’itinerari d’aprenentatge de 2n d’ESO Amb la vida a les butxaques.

Aquest premi és un reconeixement de la feina feta durant diversos anys de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració i l’actualització anual d’aquest itinerari, així com de la feina feta per l’alumnat que l’ha realitzat els últims 5/6 cursos.

També agraïm a la Fundació Camins la seva implicació en el treball conjunt que ha suposat.

Una part de la dotació econòmica del premi anirà destinada a la continuïtat del projecte, l’altre a la Fundació Camins per l’alfabetització i la integració socio-laboral de joves immigrants.

Moltes felicitats!!

VEURE IMATGES
ESCOLTAR ENTREVISTA RADIO MARICEL

ACTE DE LLIURAMENT

L’acte de lliurament va tenir lloc el dilluns 27 de febrer a les 18:00h, al Palau Macaya de Barcelona amb la presència de Victòria Camps, presidenta de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, Núria Terribas, directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas i de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista que va realitzar la conferència “Fre-se preguntes i descobrir erls altres. Escola, ciència i ètica”

A les 19:00 va haver l’acte de lliurament de premis, i es va fer èmfasi que per a al selecció dels projectes candidats, el jurat va avaluar la innovació metodològica, l’impacte i l’ús eficient de recurso, l’aplicabilitat en latres centres i el desenvolupament de capaciatts de l’alumnat.

EL PREMI

La Fundació convoca tres premis per a centres d’ensenyament que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, la recerca científica, la tecnologia i la societat. Hi poden optar tots els centres d’ensenyament d’Espanya que imparteixin Educació Primària, ESO, Batxillerat, Educació Especial o Formació Professional.

Escoles, instituts o centres pedagògics interessats en el premi, podeu presentar la vostra candidatura fent una memòria del projecte que heu fet, esteu portant a terme o que voleu realitzar. Es pot presentar des de direcció, coordinació pedagògica o a iniciativa d’un o diversos professors o professionals docents vinculats al centre.

Poden ser projectes vinculats amb la filosofia, biologia, humanitats, de caire més científic o social, però necessàriament han d’implicar una part de sensibilització o reflexió ètica que estimuli el pensament crític dels alumnes.

Els premis són els següents:
Primer premi: 5.000 euros
Segon Premi: 2.500 euros
Tercer Premi: 1.000 euros