EL NOSTRE PROFESORAT VIATJA A SUÈCIA AMB L’ERASMUS KA1

Entre els dies 13 i 17 d’octubre quatre representants del professorat de l’Escola Pia de Sitges (dues mestres de primària i dues professores de secundària) han viatjat a Suècia per participar en un nou Erasmus KA1. Aquest Erasmus està dirigit a la formació permanent del professorat i té com a mètode l’anomenat Job Shadowing, que consisteix en fer seguiment i observació d’altres metodologies en l’escola on es desenvolupa l’Erasmus.

En aquesta ocasió, l’escola sueca, anomenada Mark Gymnasieskola, estava situada en un entorn rural a 60 kilòmetres de Goteborg, concretament a la població de Kinna. Les representants del professorat van poder assistir a diverses classes de la branca artística del centre, com ara fotografia, ceràmica, música i anàlisi de projectes artístics. També van tenir l’ocasió de poder entrevistar-se amb el professorat de les matèries a les quals hi van assistir i amb el cap d’estudis de l’àrea.
Tot plegat un intercanvi d’idees i de bones pràctiques que servirà per comparar currículums i metodologies i inspirar nous projectes i metodologies en la nostra escola.