Hem celebrat la 1a trobada ALUMNI

“QUAN SERÀ LA PROPERA?” Amb aquesta frase i una sardana a ritme de “the tyets” va finalitzar  la 1a TROBADA ALUMNI de l’Escola Pia de Sitges.
El 12 de maig l’Escola estava radiant i feliç per poder acollir de nou, a tantes persones que tornaven a la que sempre serà casa seva.
Generacions de diferents edats, de 20 a 90 anys es van aplegar i totes i tots quan van entrar al pati es van transformar en aquellla nena i nen que havien estat i que totes i tots portem dins nostre.
Aquest sentiment ens va acompanyar durant tota la vetllada.
Els somriures, les abraçades, els nervis, les emocions, les mirades, els retrobaments, les anècdotes, les històries …de tot això i molt més vam poder gaudir ahir vespre.
Volem donar gràcies a totes i tots els assistents i a totes les persones que van fer possible aquest acte.
GRÀCIES i ens veiem a la 2a TROBADA ALUMNI!
IMATGES DE L’ACTE ALUMNI 12 MAIG
IMATGES “ANTIGUES”

Obra commemorativa d’EDGAR DUCH MIRET, artista, professor i alumni de l’Escola Pia de Sitges. 

“Les inicials d’EPS Escola Pia de Sitges repletes de cal·ligrafia representen totes les històries que han acompanyat i forjat a les persones que han passat per aquesta escola. Històries que han fonamentat la primera etapa de la vida de totes aquelles persones que dia rere dia durant molts anys veníen a formar-se, relacionar-se i créixer en aquest centre”…

Edgar