El passat divendres vam fer festa gran a l’escola i és que, l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes marca l’inici de les festes del Carnaval a Sitges i també el punt i final d’una setmana esbojarrada en la qual cada dia hem seguit les seves consignes.

Després de portar alguna cosa al cap, al coll, a les cames i una disfressa lliure, va arribar el moment de lluir la disfressa feta a l’escola. Enguany, la temàtica general eren els contes populars, així que des de P3 i fins a 6è de primària els passadissos es van omplir de: Flautistes d’Hamelín, Tres Porquets, Alícies en el País de les Meravelles, Mags d’Oz, Peter Pans i Campanetes, Soldadets de Plom i ballarines, Blancaneus i nans, Belles dorments i molts altres personatges de fantasia.

Al matí, després de guarnir-nos com calia, vam sortir al carrer a fer una autèntica rua de Carnaval i així compartir amb les famílies i la gent del poble l’alegria d’aquells moments.

A la tarda, per finalitzar la festa, tota la Comitiva de Sa Majestat Carnestoltes i de la Reina del Carnaval ens van visitar a l’escola i vam gaudir i ballar totes plegades.

Visca el Carnaval!

Aquí us deixem una petita mostra d’aquesta jornada tan especial.