Projecte Ave Maria – Escola Pia – Gimnàs DYM

/, Alumne com a protagonista, Cooperem, Iniciativa, Relació Entorn/Projecte Ave Maria – Escola Pia – Gimnàs DYM

Aquest dimarts hem iniciat el projecte de col·laboració amb la Fundació Ave Maria i el gimnàs DYM

Fins a finals de maig divuit alumnes voluntaris de 4t ESO i 1r Batxillerat aniran al gimnàs DYM de la nostra vila a fer de “personal trainer” amb nois i noies de la fundació guiats pels especialistes del gimnàs i de l’Ave Maria. 

Aquest entrenament individualitzat és objecte d’estudi pels especialistes que, amb diferents indicadors, avaluaran si hi ha hagut una progressió  millora física en els nois i noies donat el tracte més individualitzat.

L’objectiu més important del projecte és la comunicació, la convivència i establir vincle entre tots els participants en el projecte i entre les diferents entitats.

Un altre objectiu final serà participar a la cursa PKU per a la inclusió, que es durà a terme al maig al municipi de Sitges al maig. En aquesta cursa els nois i noies aniran acompanyats pels nostres alumnes.

El projecte va encara més enllà i els alumnes de 4t ESO voluntaris que cursen l’optativa de Visual i Plàstica estan definint un nom i logotip del grup nascut del projecte i es faran unes  dessuadores i samarretes que els acompanyaran a tots i totes durant el projecte. 

Els alumnes, que s’han apuntat amb il·lusió i prudència perquè no sabien com podrien ajudar i si en sabrien, després d’aquesta primera sessió han sortit molt contents i satisfets amb el projecte i estan segurs que serà una experiència molt enriquidora en tots els aspectes i vessants.