Product Creation Workshop a 2n d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO han estat treballant, dins la matèria Taller de Tecnologia de Producte, el procés industrial i altres àmbits relacionats amb la imatge, el màrqueting i la publicitat i la logística del producte.

Per complementar aquesta part del temari el passat dijous van poder gaudir d’una formació de la mà de professionals i exalumnes de la nostra escola: l’Edgar Comas, dissenyador gràfic, l’Adrià Villar, dissenyador industrial i la Sara Vinyals, especialista en màrqueting i publicitat.

En la primera part del Workshop es van treballar conceptes fonamentals sobre la relació de producte i màrqueting. En la segona part, separats en petit grups, se’ls va demanar un repte: que dissenyessin diversos productes, la seva imatge i el seu pla de màrqueting. Per posar alguns exemples, hauran de crear una eina per cuinar amb una sola mà, un producte que solucioni el problema de la pèrdua de claus o un aparell que ajudi el professorat en cas que es quedi afònic.

Al llarg de les properes  sessions del Taller de Tecnologia desenvoluparan aquests productes i faran una presentació a l’Escola.