PIA&GO – FEM-HO POSSIBLE!

Volem compartir amb vosaltres la iniciativa social impulsada per Escola Pia de Catalunya, la Pia & Go. La recaptació de la PIA&GO anirà íntegrament destinada als projectes adreçats a infants i joves en risc d’exclusió de l’acció social de l’Escola Pia. 

 

Tradicionalment en aquest esdeveniment familiars, alumnes i amics d’arreu de Catalunya s’ajunten en un punt de la geografia catalana i fan una cursa/caminada solidària per un recorregut marcat.  Al mateix temps es fa una gran festa amb diferents activitats.

Enguany el format ha estat adaptat a la situació actual i els participants hauran de recórrer els quilòmetres en el seu entorn: volem fer el màxim de quilòmetres possibles! 

 

Per poder participar cal:

  1. Fer la inscripció online a https://piaandgo.escolapia.cat/ .
  2. Recollir la teva samarreta a l’escola.
  3. El dia 25 d’octubre, totes les persones inscrites, entre les 7h i les 19h, de manera individual, amb la família o amb un grup reduït d’amics, podrem sortir a caminar o córrer des d’allà on vulguem i sumar quilòmetres al comptador general a través de l’App PIA&GO. Quants més quilòmetres fem, més gran podrà ser la recaptació.

 

Trobareu més informació al web  https://piaandgo.escolapia.cat/.

 

Us animem que participeu d’aquest esdeveniment amb totes i tots nosaltres i animeu als vostres amics i familiars a fer-ho!