Participem en la XVII trobada d’Escoles verdes

/, Alumne com a protagonista, Construïm coneixement/Participem en la XVII trobada d’Escoles verdes

El passat dijous 10 de desembre el Departament de Mediambient de la Generalitat va realitzar la XVII trobada d’Escoles Verdes. Normalment es realitza de manera presencial i acudeixen diferents representants de l’escola (alumnat, mestres i famílies). Enguany es va realitzar de manera virtual i es pot visualitzar en el següent enllaç.

Es tracta d’un acte on van donar la benvinguda als 65 nous centres que s’incorporen aquest curs a la Xarxa d’Escoles Verdes, entre ells la nostra escola. També es van reconèixer, a través del Premi d’Escoles Verdes, la tasca que estan fent alguns dels centres de la xarxa.

Aquesta celebració va ser rebuda per tots els membres de la comunitat educativa com un gran esdeveniment, ja que l’esforç de totes i tots s’ha vist recompensat amb aquest distintiu.

A l’escola ho vam celebrar a les diferents aules fent un recordatori del procés i missions realitzades al llarg dels anys i, a més, les delegades verdes van fer arribar una planta a cada curs. D’aquesta manera, vam omplir les aules de vida i vam seguir amb la missió d’espais verds.