P5: Instruccions a les famílies per fer el calendari d’Advent

/, Famílies/P5: Instruccions a les famílies per fer el calendari d’Advent

Com cada any per aquestes dates comencem el nostre calendari d’Advent, però aquest any serà diferent. Cada dia ens sortirà una dinàmica de cohesió pels nens i les nenes de P5 (Conills i Superzings). D’aquesta manera volem començar a preparar el Nadal i conèixer més els nostres companys i companyes. Les dues classes juntes farem una activitat cada dia per gaudir dels dies previs al Nadal.

A més, com a novetat, aquest any volem que les famílies també participeu i per això també al calendari ens sortiran dinàmiques per fer el cap de setmana. Les activitats que haurem aquest proper dissabte i diumenge són:

  • Dissabte 1 de desembre: ENS FEM PETONS. Hem d’aconseguir fer tants petons com puguem durant tot el dia a les nostres famílies i amistats, a qui ens vingui més de gust.
  • Diumenge 2 de desembre: ENS EXPLIQUEM UN CONTE. Hem de dedicar una estona a explicar-nos contes entre els nens i nenes i els pares i mares. Recordeu que els infants també us poden explicar el seu conte preferit a vosaltres.

 

2018-12-01T12:43:06+00:00 10 Infantil, Famílies|