Música i més música!

Volem compartir amb vosaltres alguns vídeos i imatges de l’àrea de Música, que té com a objectiu sensibilitzar els nens i les nenes en el fet artístic musical per tal de gaudir de la música, ja sigui com a espectador/oïdor o com per poder interpretar-la o crear-la.

En paraules de la Marta Carbonell, especialista en Educació Musical a Infantil i Primària, “la metodologia és sempre sensorial. No es tracta tant d’aprendre la teoria o el llenguatge musical com de viure la música fent-la, és a dir, cantant, ballant i tocant instruments”.

Com veureu, les diverses activitats es centren en l’expressió corporal per mitjà del moviment i la música, com ara dansa lliure o coreografiada. També són importants les activitats de conjunt instrumental on aprenen a tocar cançons amb instruments de placa, flauta petita i petita percussió. Per la seva banda, els més petits de P3 aprenen cançons acompanyades de gestos i utilitzen objectes. Per exemple, ara a la tardor fan servir fulles seques, castanyes o bossetes de fruita seca.

Feu clic per mirar aquest VIDEO