Mural de roses – Gràcies

Sota el lema “ROSES PER A LES PERSONES ESSENCIALS. Amb vosaltres ens ensortirem” l’alumnat de 2n d’ESO ha creat aquest mural a partir de dibuixos i manualitats de roses per donar les gràcies i apropar la diada de Sant Jordi a diferents espais i persones que treballen per cuidar i vetllar per la ciutadania i combatre la Covid-19.
L’objectiu ha estat fer arribar el mural telemàticament a persones i organismes que estan treballant per garantir el benestar col·lectiu i sostenint la vida de totes les persones en aquesta situació excepcional: els bombers i el personal sanitari; els treballadors i treballadores del camp, el personal dels mercats i supermercats, els professionals de la llar i cuidadors i cuidadores de residències, els professionals de la neteja per la seva tasca imprescindible, el sector del treball social, els i les professionals de les farmàcies, els forns de pa, professionals de la missatgeria i distribució de recursos i materials, etc.
Des d’aquí també us volen fer arribar el seu agraïment i el mural, sobretot en cas de no haver-lo rebut telemàticament per dificultats logístiques.
Gràcies, la vostra feina és essencial per a la vida col·lectiva: amb vosaltres ens en sortirem!
2020-04-23T12:20:09+00:00 01 Pastoral, lleure i voluntariat|