Meeting Erasmus+ a Alemanya

Del 4 al 10 de novembre quatre alumnes de 1r de Batxillerat participen en el projecte Erasmus+, que està tenint lloc a Alemanya i que té com a escola organitzadora, en aquesta ocasió, a la Copernicus-Gymnasium Löningen.

L’eix vertebrador d’aquesta edició és l’art i la tecnologia, i els alumnes l’han pogut treballar tant en la feina prèvia al viatge com durant l’estada a Alemanya a través de tallers interdisciplinars.

Els nostres alumnes han visitat, entre d’altres, el museu local dedicat a la història de la cinematografia, anomenat Historische Kinotechnik, i el Museum Industriekultur d’Osnabrück, situat en una antiga mina de carbó. La ciutat d’Osnabrück és coneguda perquè va acollir alguns dels parlaments de la pau de Westfàlia, que va posar fi a la Guerra dels 30 anys.

El projecte Erasmus+ està programat dins un projecte multilateral que aplega sis escoles de diversos països europeus i té una durada de dos cursos (2017-2019). L’any passat l’Escola Pia de Sitges en va ser l’amfitriona i el tema tractat va ser el Disseny. Properament l’Erasmus+ tindrà lloc a Alatri (Itàlia) i a Mark (Suècia).