JA SOM OFICIALMENT ESCOLA VERDA!!!

//JA SOM OFICIALMENT ESCOLA VERDA!!!

El projecte Escola Verda es va iniciar el curs 2015-16 amb petites accions i amb un grup de mestres que van estudiar quins valors aportaria en la formació del nostre alumnat. També van esbrinar com esdevenir oficialment una escola verda.

A finals del curs 2016-17 es presenta al claustre de professors aquesta informació i s’aprova per unanimitat l’inici del projecte. Durant el següent curs es va presentar a l’alumnat que va completar el procés democràtic, emeten el seu vot favorable. Tots estàvem d’acord, volíem aprendre a tenir una escola i una societat més sostenible. 

Així doncs, professorat d’Infantil, Primària i Secundària ha seguit durant aquests darrers anys cursos de formació oferts per la Generalitat, per disposar dels recursos necessaris i poder aconseguir aquests objectius.

I HO HEM FET! La Generalitat ja ens reconeix com Escola Verda i ens ha lliurat la placa commemorativa. Ens agradaria fer una gran festa però estem en temps de COVID-19 i … haurem de fer una petita celebració simbòlica a cada classe.

Properament, a la secció de “Projectes” de la web de l’escola podeu consultar el Pla d’Educació per la Sostenibilitat que s’ha elaborat per els propers 4 anys i el Pla d’Acció anual amb les accions previstes per aquest curs. Aquesta documentació anirà canviant i cada 8 anys la Generalitat ha d’aprovar la Diagnosi de Centre.

2020-11-12T17:18:10+00:00 00 General Escola|