English, art and fun!

Com ja bé sabeu, la matèria d’educació visual i plàstica  és en anglès i en la proposta de la matèria d’anglès sempre hi són presents  elements de visual i plàstica. A l’escola presencial, ens agarada veure-ho d’una manera global, amb un enfocament multidisciplinar, aprofitant els ponts entre les matèries per a poder fer-ne un millor aprofitament i observar els mateixos fets des de diverses perspectives. A l’escola a casa,  seguim treballant de la mà, per tal que els nens i nenes treguin el màxim rendiment  d’aquestes àrees  i  de les seves dimensions. 

Durant la darrera setmana, els Emoijis i les Estrelles (1r) i els Hàmsters i les Formigues (2n) han estat participant de processos creatius i els continguts d’ambdúes matèries s’han treballat plegats. D’una banda a anglès hem treballat les shapes (les formes: circle, triangle, rectangle…) tot elaborant dibuixos de  les parts de la cara (que havia estat la proposta de la setmana anterior). D’aquest manera, seguim avançant, però sempre afermant els nous continguts sobre els que ja tenim integrats. En canvi, l’alumnat  de segon de Primària va fer dibuixos lliures  però seguint també amb la temàtica de formes geomètriques.

Des de l’àrea de visual i plàstica, calia  observar com són els colors i les formes d’un paisatge. Emojis i Estrelles s’havien de mostrar creatius i improvisar amb els materials que tenien a l’abast a  casa i  reutilitzar-los.  Els Hàmsters i les Formigues, per altra banda, han conegut el land art com un tipus d’art efímer a través de l’obra d’un artsita.

Totes ells són uns artistes  i les seves composicions  plenes de  simetries, harmonies i combinacions colorides  ho demostren !

Les voleu veure?

2020-05-13T13:40:05+00:00 20 Primària, Experimentem|