EN MARXA EL PROJECTE PROFESSIONAL DE 2n DE BATXILLERAT

/, Alumne com a protagonista/EN MARXA EL PROJECTE PROFESSIONAL DE 2n DE BATXILLERAT

Dilluns 8 d’octubre ha començat l’anomenat «Projecte Professional», una iniciativa en què l’empresa Living a Job, liderada per un grup de psicòlogues especialitzades en recursos humans, ajuda a donar una acurada orientació acadèmica i professional al nostre alumnat de 2n de Batxillerat. Aquest programa s’emmarca dins l’eix d’orientació d’aquest darrer curs de formació secundària no obligatòria de la nostra escola.

El primer pas ha estat realitzar diversos tests d’anàlisi de competències i l’estudi de les motivacions de tots els alumnes. Els resultats seran comentats individualment amb l’alumnat fins a definir per a cada noi i noia un possible perfil laboral. També tindran lloc diverses entrevistes i dinàmiques de grup i, amb tot plegat, es dissenyarà un itinerari formatiu coherent i es redactarà el “Projecte Professional” per a cadascun dels alumnes.

Aquesta iniciativa, que es porta a terme des de fa sis anys a l’Escola, sempre ha estat valorada molt positivament tant per part de l’alumnat com per les famílies, ja que es tracta d’un complement molt valuós a l’hora de prendre la decisió final sobre el futur acadèmic en acabar l’etapa.