El programa Salut i Escola, a disposició dels alumnes més grans

/, 40 Batxillerat, Autonomia, Tutoria/El programa Salut i Escola, a disposició dels alumnes més grans

Durant el mes d’octubre ha tornat a engegar-se al nostre centre el programa Salut i Escola, enfocat a tot l’alumnat de 3r d’ESO, 4t d’ESO i batxillerat. Aquest programa és fruit d’un acord entre els Departaments de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El servei ofereix la possibilitat de fer consultes de forma individual amb l’assessora i infermera del Centre de Salut ABS de Sitges, Sofia Álvarez, qui durant dues hores a la setmana (dimecres de 10:30 a 12:30) atendrà de forma confidencial qualsevol dubte relacionat amb l’àmbit de la salut: alimentació, sexualitat, prevenció de conductes de risc i dependències, entre d’altres.

Es tracta d’un servei gratuït i molt pràctic que permet plantejar dubtes i/o tabús. L’assessorament es fonamenta en promoure l’autoestima, la salut alimentària, l’esperit crític davant les pressions per al consum de drogues i alcohol, la sexualitat responsable i l’activitat física. L’assistència al servei és totalment voluntària i el tutor/a de classe n’estarà informat.

2018-11-06T22:56:06+00:00 30 ESO, 40 Batxillerat, Autonomia, Tutoria|