Comença el segon trimestre i engeguem amb moltes ganes!

//Comença el segon trimestre i engeguem amb moltes ganes!

Avui, tanquem la primera setmana del segon trimestre feliços, il·lusionats i tranquils.

L’escola respira un aire de felicitat des que vàrem iniciar les classes aquest darrer dilluns. La comunitat educativa: nens i nenes, famílies i treballadors i treballadores del centre hem pogut gaudir d’uns dies de descans amb família, que ens han permès recobrar energies i trobar a faltar el nostre dia a dia a l’edifici on creixem com a persones i convivim amb alegria.

A més, es percep un ambient d’il·lusió als passadissos i aules de l’escola. Això, és perquè ens queden per endavant dos trimestres per seguir aprenent, creixent, formant-nos i millorar tot allò que se’ns va plantejar com a repte al primer trimestre.

Per últim, vivim aquesta tornada amb tranquil·litat en veure que la Pia de Sitges segueix funcionant amb total normalitat i que les persones que hi convivim, menuts i grans, ens mostrem positius i amb ganes de seguir avançant.

A continuació, us deixem un recull d’imatges d’aquests primers dies màgics. I no només ho diem per la visita de ses majestats… sinó perquè ens resulta màgic poder viure tot això i poder compartir-ho amb vosaltres:

2021-01-15T13:06:18+00:00 20 Primària|