Celebració de la Festa de Comiat de l’alumnat de 2n de batxillerat

/, Alumne com a protagonista, Construïm coneixement, Famílies/Celebració de la Festa de Comiat de l’alumnat de 2n de batxillerat

Com ja és tradicional, el darrer dijous del mes de maig va tenir lloc una de les celebracions més especial i emblemàtiques de l’Escola: la festa de comiat d’una nova promoció de 2n de batxillerat. Una altra generació de nois i noies, la nascuda l’any 2000, emprèn nous camins i nous reptes.

La celebració, que es va portar a terme en una sala d’actes plena de gom a gom, va acollir famílies, professorat i l’alumnat de 2n de batxillerat. La festa, organitzada pel propi alumnat, va comptar amb una nodrida participació i representació dels diferents estaments de l’Escola. Va haver música en directe i un original ball. Van poder escoltar diferents intervencions molt emotives: representants dels alumnes, representants dels mestres i professorat de diferents etapes, un pare representant de les famílies i el director de l’Escola. Van ser paraules expressades des del cor: records, anècdotes, agraïments i bons desitjos de futur.