Bon dia motivació!

La motivació és una de les estratègies més importants per assolir l’èxit personal. Per això, és indispensable motivar els nostres nens i nenes, fills i filles a rendir millor a l’escola des de ben aviat.

Que els nens i nenes estiguin motivats és essencial perquè donin el millor d’ells mateixos a l’escola i gaudeixin del procés d’aprenentatge.  Un nen motivat s’esforçarà més, tindrà una actitud positiva per aprendre, i s’enfrontarà i abordarà els problemes de diferents maneres.

Entre els consells per  promoure la motivació en els infants, destaquem: tenir unes  expectatives adequades o ajudar-los a establir metes pròpies (específiques i mesurables), que l’ajudaran a estar més motivat i a aconseguir els seus objectius.  Així mateix, fomentar la fortalesa interiorment i utilitzar  un llenguatge que els animi, tot encoratjant-los per fer-ho millor la propera vegada, són camins recomanables.

Pares, mares, i mestres  tenim un paper clau en la seva motivació i per tant, el nostre suport i actitud seran de gran rellevància també en el seu futur.

Us deixem un curt, anomenat Mariza en què els protagonistes són un pescador i el seu ase. El curt permet reflexionar sobre la importància d’aquesta motivació per aconseguir les coses.

Desitgem que us agradi i que us serveixi per parlar-ne a casa!

 

2020-04-02T08:36:39+00:00 20 Primària, DIES, Tutoria|