Agermanament amb Mèxic.

El passat dilluns 13 de gener l’alumnat de tercer de Primària vam rebre la visita d’en Toni, l’Àngels, el Francisco i l’Anna en el marc de l’Agermanament amb una escola de Mèxic que enguany estem duent a terme a tercer de Primària. L’objectiu era viure un dia tal i com és a les “Escuelitas de Tareas”.

Els companys/es de Mèxic van a l’escola tres hores i a les tardes, tenen l’oportunitat d’anar a aquestes “Escuelitas”, un lloc on poden reforçar alguns aprenentatges escolars i passar bones estones entre iguals.

Tant bon punt van arribar, vam dedicar mitja hora a jocs de taula per aprendre diferents estratègies de joc, aprendre a guanyar però també a perdre, a compartir…

Tot seguit vam fer unes fitxes, que segons el dia són de matemàtiques, llengua, lògica, etc. En el nostre cas,  va tocar fer-ne una de llengua castellana.

Com a tancamanet de la sessió, vam sortir al pati per compartir alguns jocs típics de Mèxic i vam gaudir-los molt.

És una trobada bonica que ens fa adonar de les tradicions d’arreu i ens fa valorar també el que tenim nosaltres. Finalment, va arribar l’hora acomiadar-nos  i en agraïment ens van donar un piruleta dolça mexicana.

Fins aviat amics i amigues de Mèxic!