6è treballa la Bíblia amb aprenentatge cooperatiu

/, Construïm coneixement, DIES/6è treballa la Bíblia amb aprenentatge cooperatiu

Durant una bona part del primer trimestre els alumnes de 6è de Primària han estat treballant la Bíblia aplicant l’estructura cooperativa anomenada grups d’experts. En aquesta estructura, l’equip base es desfà i cada membre configura un nou grup amb d’altres companys d’altres equips base. Aquests nous grups són els “grups d’experts”, que investiguen un àmbit del tema treballat. Quan els experts han assolit l’objectiu, tornen al seu equip base per compartir la seva descoberta, de manera que tots aprenen de tots.   

L’alumnat ha après a situar la Bíblia i a relacionar alguns dels llibres més importants, tant de l’Antic com del Nou Testament, i sobretot s’ha fet expert en alguns dels personatges més significatius de la religió cristiana i ara són coneixedors de les històries d’Abraham i Sara, Samuel, Saül i David, Pau de Tars o Isaïes.

Per transmetre tota la informació de cada personatge, els alumnes han pogut escollir com ho volien fer. Així, hi ha hagut propostes molt interessants com petites obres de teatre, presentacions en powerpoint, murals i conferències, entre d’altres.

2019-01-17T22:30:33+00:00 20 Primària, Construïm coneixement, DIES|