6è al món del còmic i de la música

/, Autonomia, Construïm coneixement/6è al món del còmic i de la música

Durant aquest curs, els i les alumnes de 6è ens hem endinsat en el món del còmic i hem aplicat els nostres coneixements lingüístics en aquells còmics que hem anat fent.

En aquestes narracions han aparegut tota mena de personatges, des de personatges creats per nosaltres mateixos, o personatges de la nostra vida quotidiana, personatges propis de l’imaginari col·lectiu, com Tintín i Milú, d’altres històrics, com Cirstòfor Colom i els Reis Catòlics i, darrerament, una parella de personatges imaginaris que ens han anat acompanyant en diferents moments del curs: la iaia Conxita i en Heikki.

Avui us presentem els còmics que ens hem inventat al voltant d’allò conegut i desconegut d’aquests dos personatges. Aquí us deixem una petita mostra, esperem que us agradin!

A més a més, durant aquestes darreres setmanes, a l’àrea de música ens hem convertit en autèntics experts en tocar la flauta dolça i també alguns altres instruments.  Hem practicat una cançó molt coneguda internacionalment en diversos gèneres musicals: Bella Ciao. Aquí us deixem un enllaç amb una petita mostra de la feina feta, esperem que us agradi.